دانلود تحقیق در مورد بعثت و اهداف ان

دانلود تحقیق در مورد بعثت و اهداف آن

0 333

با دانلود تحقیق در مورد بعثت و اهداف آن از وبسایت پی دی اف داک در خدمت شما عزیزان هستیم. این تحقیق بعثت و اهداف آن را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم. جهت دانلود تحقیق بعثت و اهداف آن ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد بعثت و اهداف آن

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل: 5 صفحه

قسمتی از فایل:

  

«بعثت‏» انقلاب بزرگ برضد جهل، گمراهی، فساد و تباهی است. و سزاوار منت ‏گذاری خداوند و در بردارنده حكمت و تربيت است. بحث درباره آن گسترده ، عميق و از زوايی مختلف قابل بررسی است. در اين نوشتار به مباحثی از جمله آغاز بعثت، نخستين آيات نازل شده، منت گذاری خدا برای بعثت و فلسفه و اهداف بعثت می پردازيم.  

 

آغاز بعثت

سرآغاز تاريخ اسلام از روزی شروع مى‏شود كه پيامبراسلام صلی الله عليه و آله در خلوت محبوب، در دل غاری كه در دامن كوهی در شمال مكه بود، صدايی شنيد: 

«يا محمد اقرا» ; ی محمد! بخوان! (او شگفت زده) گفت: چه بخوانم؟ گفت: ی محمد! 

«اقرا باسم ربك الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرا و ربك الاكرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم يعلم.» (علق/آيات5-1)

بخوان به نام پروردگارت كه (جهان را) آفريد. همان كه انسان را از خون بسته‏ی خلق كرد. بخوان كه پروردگارت از همه بزرگوارتر است، همان كه به وسيله قلم تعليم نمود و به انسان آنچه را نمى‏دانست، ياد داد. (1

جبرئيل به حضرت محمد (ص) فرمود: 

«ارسلنی الله اليك ليتخذك رسولا» (2

خداوند مرا به سوی تو فرستاده است، تا تو را پيامبر اين امت قرار دهم. 

حضرت محمد (ص) هرساله مدتی به كوه «حرا» (3مى‏رفت و به عبادت و راز و نياز و تفكر مى‏پرداخت تا اين كه روزی فرشته‏ی به او گفت: ی محمد! بخوان! محمد (ص) گفت: چه بخوانم؟ فرشته آيات آغازين سوره علق را بر وی قرائت كرد و پيامبر (ص) نيز آن‏ها را خواند. (4

آغاز بعثت رسول خدا صلی الله عليه و آله چه زمانی است؟ ديدگاه معروف و مورد اتفاق شيعه اماميه، 27 رجب است. اما در ميان دانشمندان اهل‏سنت، در زمان دقيق آن اختلاف زيادی است. برخی از اهل ‏سنت مبعث را در رمضان و برخی ديگر در ربيع الاول دانسته‏اند. در مورد روز مبعث نظرهی متفاوتی ارائه شده است: 

الف) 17 رمضان: طبری در تاريخ الرسل و الملوك و ابن سعد در طبقات الكبری (5به اين قول اشاره نموده‏اند. 

ب) 18 رمضان: ابن اثير در الكامل فی التاريخ (6اين ديدگاه را به ابوقلابه عبدالله بن زيد جرمی - از محدثان اهل سنت - نسبت داده و طبری (7نيز بدان اشاره نموده است. 

ج) 19 رمضان: ابن اثير به اين ديدگاه نيز اشاره نموده است. (8

د) 20 رمضان: يعقوبی در تاريخ خود روايت كرده است كه ده روز مانده به آخر رمضان، در روز جمعه پيامبر (ص) مبعوث شد. (9

 


2,000 تومان