دانلود تحقیق درمورد تغذيه
با دانلود تحقیق در مورد تغذيه در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق تغذيه را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق تغذيه ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد تغذيه
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:14 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمه :
حفظ تعادل مواد غذايي در كودكان به آساني ميسر نيست زيرا نيازهاي غذايي آنها با رشدشان تغيير ميكند علاوه بر اين كه سليقه و عادات غذايي و ميزان فعاليتشان نيز متغير است.
نيازهاي غذايي يك كودك براساس سن ، سايز و متابوليسم بدن، شرايط سلامت آنها و ساير عوامل عوض ميشود.
نوزادان همه نيازهاي غذاييشان را از طريق شير مادر يا شير خشك تامين ميكنند.
سني كه در آن كودك ميتواند غذاي جامد دريافت كند متفاوت است. تغذيه كودكان بالاي دو سال به استثناي ميزان كالري مورد نيازشان مانند بزرگسالان است.
به طوري كه آنان نيز نيازمند طبقهبندي مناسب مواد مغذي، ويتامينها (مانند ويتامين C) و املاح معدني (مانند كلسيم، آهن) براي رشد، تكامل و عملكرد بدنشان هستند.
سوء تغذيه كودكان در 3 سال اول زندگي، غير قابل جبران است
نماينده يونيسف در ايران با اشاره به شيوع 5/5 درصدي سوء تغذيه در بين كودكان ايراني گفت: 80 درصد ظرفيت مغز انسان در سه سال اول زندگي شكل ميگيرد بنابراين سوء تغذيه در اين مدت غير قابل جبران است.
كريستين سالازار، نماينده صندوق كودكان سازمان ملل متحد در ايران امروز در نشست خبري در آستانه هفته سلامت در دفتر سازمان ملل، افزود: صندوق كودكان سازمان ملل از سال 1949 براي رسيدگي به بهداشت و سلامت كودكان فعاليت ميكند و ايران و پاكستان جزء اولين كشورهايي هستند كه همكاري با يونيسف را آغاز كردند.يكي از مسائل مهم مرتبط با سلامت كودكان سوء تغذيه آنهاست، در ايران 5/5 درصد كودكان سوء تغذيه دارند اما سوء تغذيه در برخي مناطق ايران مانند سيستان و بلوچستان و كرمان و برخي شهرهاي ديگر به مراتب وضعيت وخيمتري دارد، استانهايي كه وضعيت سوء تغذيه كودكان در آنها نگران كننده و زير استاندارد است و اين خلاء و عدم توازن بايد حل شود.
نيمي از مشكلات كودكان مربوط به سوء تغذيه در زمان خردسالي است و بايد با ديد توسعه نگر وضع تغذيه كودكان را در ايران بهبود بخشيد زيرا 80 درصد ظرفيت مغز انسان در سه سال اول شكل ميگيرد و اگر در اين سالها كودك با سوء تغديه مواجه باشد در سالهاي بعد با مشكلات غير قابل جبراني مواجه ميشود.
در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در مورد رتبه ايران از نظر شاخصهاي بهداشتي مي توان گفت: آمارهاي بين المللي نشان ميدهد كه ايران از نظر بسياري از شاخصهاي بهداشتي درحد كشورهايي مثل نيكاراگوئه، اكوادور و اندونزي است البته قضاوت در اين زمينه نيازمند تحقيق دقيقتر است.
ايران آمارهاي ملي خوبي از نظر شاخصهاي سلامت دارد اما نميتوانيم بگوئيم اين شاخصها در كل كشور يكنواخت است و خلاء هايي از اين نظر وجود دارد، دسترسي به خدمات بهداشتي در سراسر كشور يكنواخت نيست و تفاوتهاي بسياري وجود دارد.