دانلود تحقیق درمورد بررسي نيروي انساني و نيازهاي مهارتي كتابداران شاغل در كتابخانه هاي دانشگاهي
با دانلود تحقیق در مورد بررسي نيروي انساني و نيازهاي مهارتي كتابداران شاغل در كتابخانه هاي دانشگاهي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق بررسي نيروي انساني و نيازهاي مهارتي كتابداران شاغل در كتابخانه هاي دانشگاهي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق بررسي نيروي انساني و نيازهاي مهارتي كتابداران شاغل در كتابخانه هاي دانشگاهي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد بررسي نيروي انساني و نيازهاي مهارتي كتابداران شاغل در كتابخانه هاي دانشگاهي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:14 صفحه
قسمتی از فایل:
چكيده
اين تحقيق با توجه به تحولات مداوم رشته كتابداري و در نتيجه تغيير نيازهاي آموزشي كتابداران، به بررسي وضعيت نيروي انساني و نيازهاي مهارتي كتابداران شاغل در كتابخانههاي دانشگاهي استان خوزستان پرداخته است. در اين پژوهش، تعداد 172 نفر از كتابداران شاغل در كتابخانههاي دانشگاهي استان خوزستان، مورد بررسي قرار گرفتهاند. نتايج نشان ميدهد در حال حاضر بيشترين دورههاي مورد نياز اين كتابداران، فناوريهاي نوين است و آنها براي اينكه خود را با اين تغيير و تحولات حاصل از فناوريهاي مدرن هماهنگ سازند و بتوانند بهترين و مفيدترين خدمات را در كمترين زمان ممكن به شكلي مطلوب ارائه دهند، بايد در اين زمينهها آموزشهاي لازم را ببينند؛ كه لازمه آن برنامهريزي و تدارك اين آموزشها توسط مسئولان ذيربط ميباشد.
كليدواژهها: كتابداران، كتابخانه دانشگاهي، آموزش ضمن خدمت، فناوري اطلاعات،
مقدمه
كتابخانهها به عنوان حافظ و اشاعه دهنده دانش بشري در طول تاريخ همواره دستخوش تغيير و تحول بودهاند. آينده كتابخانهها بويژه كتابخانههاي دانشگاهي، در گرو همگامي و سازگاري با تغييرات جاري در دانشگاههاي علوم كتابداري و اطلاعرساني و فناوريهاي مربوط به آن است. اين امر، مستلزم يادگيريهاي مكرر و آموزشهاي مستمر در حين كار ميباشد. «چاتيما ساكنناد» آموزش در محيط كار را اينگونه تعريف كرده است: «گسترهاي از مفاهيم، فرايندها و فعاليتهايي كه كاركنان در محيط كار به دست ميآورند. حاصل اين يادگيري بايد به توسعه دانش، مهارت، ارزشها، رفتارها و فعاليتهاي كارمند در محيط كار بينجامد. قبل از اينكه درباره آنچه بايد ياد گرفته شود بحث كنيم، بايد بدانيم به چه مهارتهايي نياز است و چه كساني به اين مهارتها نياز دارند و چه كساني بايد اين مهارتها را بياموزند؟ اين تحقيق در همين راستا و در سراسر كتابخانههاي دانشگاهي خوزستان انجام شده است.
سؤالهاي پژوهش
- كتابداران شاغل در كتابخانههاي دانشگاهي استان خوزستان از نظر جنسيت، سن، سابقه كار، تجربه كاري در مديريتها و بخشهاي مختلف كتابخانه، نوع مدرك و ميزان تحصيلات، چه وضعيتي دارند؟
- كتابداران شاغل در كتابخانههاي دانشگاهي استان خوزستان، به لحاظ شركت در دورههاي آموزش مختلف در چه وضعيتي قرار دارند؟
- از ديدگاه كتابداران، نقش دورههاي آموزشي در ارتقاي مهارتها و ارتقاي شغلي آنها به چه ميزاني است؟
- لزوم برقراري دورههاي آموزشي در بخشهاي مختلف كتابخانه از ديدگاه كتابداران به چه ميزاني است؟
- از ديدگاه كتابداران، نقش انجمنها و سازمانهاي علمي كتابداران، در امر برقراري دورههاي آموزشي به چه ميزاني است؟
- از نظر كتابداران، بهتر است آموزش ضمن خدمت به چه شكلي برگزار شود؟
- مشكلات آموزش ضمن خدمت از ديدگاه كتابداران كتابخانههاي دانشگاهي استان خوزستان چيست؟
فرضيهها
1. بين نوع و ميزان تحصيلات با نيازهاي آموزشي كتابداران رابطهاي معنادار وجود دارد.
2. بين دورههاي آموزشي طي شده و نيازهاي مهارتي كتابداران رابطهاي معنادار وجود دارد.
3. بين جنسيت كتابداران و نيازهاي مهارتي كتابداران تفاوتي معنادار وجود دارد.