دانلود تحقیق درمورد بلوغ اجتماعی
با دانلود تحقیق در مورد بلوغ اجتماعی در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق بلوغ اجتماعی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق بلوغ اجتماعی ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد بلوغ اجتماعی
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:14 صفحه
قسمتی از فایل:
چكيده
ما براي رسيدن به اهداف خود و فهميدن علت هنجارها و ناهنجاريها نوجوانان به تحقيق پرداختيم و به دوره اي به نام بلوغ برخورديم و متوجه شديم كه بلوغ يك دورة كوتاه و دورة تغيير و رشد سريع جسمي و روحي است. از نظر فرهنگ و بستر بلوغ دورغ دوره اي است كه صفات ثانويه ي جنسي در فرد ظاهر مي شود كه در دختران از سن 11 سالگي شروع و به 14 سالگي ختم مي شود و در پسران از 12 سالگي شروع و به 16 سالگي ختم مي شود. بلوغ سه مرحله دارد. پيش بلوغ – بلوغ و پس بلوغ كه در اين دوران تغييراتي در خود ظاهر مي شود و به يك فرد منفي گرا تبديل مي شود و ممكن است رفتارهاي نامطلوبي را از خودش نشان دهد. بعد از بلوغ به نوجواني مي رسيم. اين دوره هم زمان با بلوغ شروع مي شود و به كمال خاتمه مي يابد و در واقع انتقال مرحله ي كودكي به بالندگي است و سني است كه در رفتارهاي افراد تغيير ايجاد مي شود و يك سن مهم و مسئله آفرين است. به طوري كه شايد نوجوانان از پس حل آنها برنمي آيند و اكثراً به جستجوي هويت خود راهي مي شوند. اين تغييرات در رفتارهاي نوجوانان باعث هنجارها و ناهنجاريهايي مي شود كه آنها را انجام مي دهند.
مقدمه :
هر شب ملائكه به بالين نوجوانان و
جوانان مي آيند و به آنها ندا مي دهند
كه برخيزيد و براي سعادت خويش تلاش كنيد.
پيامبر اكرم (ص)
جريان زندگي همانند رودخانه اي است كه از مبدأ تا مقصد، از كنار سرزمينهاي مختلف و متنوعي مي گذرد و سرانجام به دريا مي پيوندد.
نوجواني يا بلوغ يكي از متنوع ترين و پيچيده ترين چشم اندازها را در اين مسير طولاني به خود اختصاص داده است. از اين رو ما در اين مجموعه براي بررسي خصوصيات روحي نوجوانان ، بلوغ و ويژگي آن را مورد بررسي و پژوهش سپس در مجموعه اي گردآوري كرده ايم.1
1-1) فصل اول كليات تحقيق
خصوصيات روحي نوجوانان در گروه سني 13 تا 18 سال.
باتوجه به اين كه هم اكنون بيش از 20 ميليون جوان و نوجوان در كشور ما زندگي ميكنند و نيروي محرك و پوياي جامعه را همين جمعيت تشكيل مي دهد، بايد نگرشها، مشكلات، مسايل و خواستهاي آنان را شناخت و زبان ارتباطي صحيح با ايشان را پيدا و سپس برقرار كرد.
2-1) اهداف تحقيق
اهداف ما از به عمل آوردن اين تحقيق آن است كه بتوانيم با هنجارها و ناهنجاريهاي نوجوانان آشنا شويم و علّت آنها را نيز بدانيم. ما مي خواهيم بدانيم نوجواني چه دوره اي است و نوجواني چه كسي است؟ دورة نوجواني از چه سنين آغاز ميشود و تا چه سني ادامه دارد؟ و اين دوره چه تأثيراتي به روي فرد مي گذارد؟ و اين كه بلوغ چيست؟ و چگونه در نوجوان ظاهر خواهد شد؟ و ارتباط بين بلوغ و نوجواني چگونه است؟ و در آخر اينكه هنجارها و ناهنجاريهاي نوجوانان نيز چگونه است؟
3-1) سوالات تحقيق
1- چرا بايد نوجوانان را بشناسيم؟
2- نوجواني چه دوره اي است؟
3- نوجواني چه سنيني را در برميگيرد؟
4- ارتباط نوجواني با رشد، بلوغ و جواني چيست؟