دانلود تحقیق درمورد امامزاده رسول
با دانلود تحقیق در مورد امامزاده رسول در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق امامزاده رسول را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق امامزاده رسول ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد امامزاده رسول
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:24 صفحه
قسمتی از فایل:
استان سيستان و بلوچستان
موضع جغرافيائي و مردم ـ نژادهايي كه دراين شهر كنارهم زندگي ميكنند ـ قدمت تاريخي (600 الي 700 ساله آن) و تاريخچه امامزاده مذكور ـ توضيحي درباره شكل گلي معماري و بخشهايي كه بعدها به آن اضافه شده است ـ پلان اصلي بنا ـ تزئينات و نقاشي برروي ديوارها و گوشهها ـ ساختمان گنبد ـ اساس ساختماني آن ـ جهت اصلي بنا ـ رنگهاي بكاررفته در نقاشيها ـ قبرستان ـ روايات رايج درباره امامزاده سيدغلام رسول دربين مردم.
استان سيستان و بلوچستان از شمال به خراسان و افغاتژنستان از خاور به افغانستان و پاكستان و از جنوب به درياي عمان و از باختر به استان كرمان محدود مي شود شهرهاي مهم اين استان عبارتند از: زاهدان، چابهار، زابل، ايرانشهر و سروان.
مشخصات جغرافيايى
استان سيستان و بلوچستان با 178431 كيلومتر مربع مساحت، 11 درصد از كل مساحت كشور را شامل می شود و يكى از كم تراكمترين استانهاى كشور از نظر جمعيت می باشد. بيشترين مساحت اين استان، به منطقه بلوچستان اختصاص دارد.
اين استان بين 25 درجه و 3 دقيقه تا 31 درجه و 27 دقيقه عرض شمالى از خط استوا و 58 درجه و 50 دقيقه تا 62 درجه و 21 دقيقه طول شرقى از نصف النهار گرينويچ قرار گرفته است و مركز آن شهرستان زاهدان مىباشد.
استان سيستان و بلوچستان با داشتن حدود 300 كيلومتر مرز آبى، و 1800 كيلومتر مرز خاكى، از شمال به استان خراسان و كشور افغانستان، از مغرب به استان كرمان، از جنوب به درياى عمان و از مشرق به كشورهاى پاكستان و افغانستان محدود است.
اين استان از 7 شهرستان تشكيل شده است كه مجموعاً 29 بخش، 16 شهر، 92 دهستان و 6038 آبادى داراى سكنه را در بر مىگيرد.
جنوبی ترين شهرستان بلوچستان است كه در فاصله 761 كيلو متري زاهدان قرار دارد. اين شهر در زمان های قديم " تيس" نام داشته كه در حال حاضر خرابه هاي آن در 5 كيلو متري چابهار امروزي به جاي مانده است .
بندر تيس در آن ايام اهميت و اعتبار فراوان داشت و يكي از مراكز مهم تجاري كرانه هاي درياي عمان بود، ولي در قرن گذشته در اثر كم توجهي از رونق آن كاسته شد. در سالهاي پس از انقلاب به علل مختلف ، بيش از پيش مورد توجه قرار گرفت .
اينک بندرچابهار اهميت سوق الجيشي ممتازي دارد و در حال حاضر يكي از مناطق آزاد تجاري ايران محسوب مي شود .
ويژگىهاى طبيعى
كوههاى اين استان جز رشته كوههاى مركزى ايران است و شامل ناهموارىهاى شرق چاله لوت و ارتفاعات ديواره شرقى و جنوبى چاله جازموريان است. به طور كلى اين ناهمواریها شامل دو قسمت مىشوند:
1. كوههاى سيستان كه از غرب به بيابان لوت و از شرق به دشت سيستان منتهى می گردد.
2. كوههاى بلوچستان كه در جنوب كوههاى سيستان بين چاله لوت و جازموريان و بيابان ماشكل و سواحل درياى عمان گسترده شدهاند. مهمترين ارتفاعات اين ناحيه عبارتند از: كوه تفتان، كوه بزمان، كوه بيرك، كوه ملك سياه، و ....
مهمترين رودخانههاى اين استان عبارتند از: رودخانه هيرمند، رودخانه بمپور، رودخانه كاجو (كاجر)، رودخانه سرباز، رودخانه باهوكلات، رودخانه كهير (نيكشهر)، رودخانه ماشكيد (ماشكل)، رودخانه رابچ (فنوج)، رودخانه سيانجان (تلخ آب). علاوه بر اين دو درياچه هامون (سيستان) و جازموريان نيز در اين استان قرار دارند.
آب و هواى اين استان در قسمت سيستان بيابانى صحرائى (خشك و برى) كه اقليم گرم و بارندگى و رطوبت اندك از ويژگىهاى آن است. بادهاى 120 روزه سيستان (لوار) يكى از عوامل مهم فرسايش خاك، جابجائى شنهاى روان (ماسه هاى بادى)، پر كردن نهرها و كانالهاى آبيارى و تعديل درجه حرارت در فصل تابستان مىباشد.