دانلود تحقیق درمورد گردشگري پايدار
با دانلود تحقیق در مورد گردشگري پايدار در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق گردشگري پايدار را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق گردشگري پايدار ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد گردشگري پايدار
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:14 صفحه
قسمتی از فایل:
گردشگري از اواخر قرن بيستم يكي از بخشهاي مهم فعاليتهاي اقتصادي شده است و تمامي نشانه ها حاكي از آن است كه در سالهاي آتي نيز به اين رشد ادامه خواهد داد. علاوه بر اين گردشگري فرصت بسيار مناسبي را در جهت آشنايي با ساير فرهنگها ، ملتها و جوامع فراهم مي كند. امروزه گردشگري يكي از بزرگترين كارفرمايان در سطح جهاني مي باشد دهها ميليون نفر در سرتاسر دنيا به طور مستقيم و تعداد بسيار بيشتري به طور غير مستقيم در اين صنعت مشغول به كار هستند (Masson2003). براساس پيش بيني هاي صورت گرفته از طرف سازمان جهاني گردشگري (WTO) در سال 2010 ميلادي تعداد گردشگران بين المللي بالغ بر يك ميليارد نفر خواهد شد. اين تعداد گردشگر حجم بسيار بالايي از فعاليتهاي اقتصادي و در آمد زايي را براي مناطق ميزبان به همراه خواهد داشت.
شهرستان ايذه با داشتن پتانسيلهاي بسيار مناسب طبيعي و تاريخي – فرهنگي كه ناشي از تنوع اقليمي مناسب ،پيشينه تاريخي كهن و تعداد اقوام ساكن در اين سرزمين باستاني مي باشد از بستر مناسبي جهت توسعه گردشگري برخوردار است ، پراكندگي جاذبه هاي متنوع در سرتاسر شهرستان اين امكان را فراهم مي آورد تا با توسعه پايدار گردشگري بتوان علاوه بر كسب در آمد از اين بخش ، مناطق محروم شهرستان را نيز (كه اغلب داراي پتانسيلهاي گردشگري بسياري مي باشد ) توسعه داد. در اين مقاله به لزوم و ضرورت توجه به گردشگری پايدار كه نشات گرفته از توسعه پايدار مي باشد و همچنين پيشنهادهايي جهت تبديل شدن شهرستان ايذه به يكي از قطب هاي گردشگري به دليل ضرورت و نياز به پاسخگويی و مقابله با اثرات منفی صنعت تورسيم در سطح شهرستان پرداخته شده است.
كليد واژه : گردشگري پايدار – توسعه پايدار – صنعت توريسم – توسعه پايدار گردشگری - توسعه گردشگري - توسعه گردشگری پايدار
: (INTRODUCTION) مقدمه
انسن و طبيعت تركيبي جدايي ناپذيرند ، آدمي در طبيعت به دنيا مي آيد در طبيعت زندگي مي كند و در طبيعت مي ميرد. تمامي جلوه هاي طبيعي و تاريخي اعم از جنگل ، كوهستان ، جلگه ، دريا ، حوضه هاي رودخانه اي ، آبشار ها ، چشمه سازان و آثار تاريخي و باستاني تماماً گستره هاي جهانگردي (( اكوتوريسم )) را رقم مي زنند. اكوتوريسم سفري مسؤلانه به مناطق طبيعي است كه ضمن حفاظت از محيط زيست ، سلامت جوامع محلي را نيز به ارمغان مي آورد (رضواني،1380). در كنفرانس سازمان ملل در زمینه محیط زیست و توسعه، معروف به «اجلاس زمین» در ریودوژانیرو سال 1992، توسعه پایدار در بند 21 دستور كاربه تصویب رسیده تشریح و تبیین شد. در حال حاضر توسعه پایدار به عنوان روشی تازه مطرح است كه جوامع میتوانند به این وسیله درباره سطح زندگی، عدالت اجتماعی و حفظ منابع بیندیشند.
بعد از كنفرانس ریو در سال 1992، كمیته محیط زیست سازمان جهانی گردشگری فعالیتهایی را انجام داد و توسعه گردشگری پایدار به این شكل تعریف كرد:
توسعه گردشگری پایدار نیازهای گردشگران فعلی و مناطق میزبان را برآورده و شانس آیندگان را حفظ و تقویت میكند. توسعه گردشگری پایدار منجر به مدیریت منابع تمام مناطق به شیوهای میشود كه نیازهای اقتصادی و اجتماعی و زیباییشناسی را برآورده و تعامل فرهنگی، فرایندهای اكولوژیكی، تنوع حیات و سیستمهای حمایت از حیات حفظ میشود.