دانلود تحقیق درمورد گزارش مشاهده محيط فيزيكي و برآورد نيروهاي انساني
با دانلود تحقیق در مورد گزارش مشاهده محيط فيزيكي و برآورد نيروهاي انساني در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق گزارش مشاهده محيط فيزيكي و برآورد نيروهاي انساني را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق گزارش مشاهده محيط فيزيكي و برآورد نيروهاي انساني ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد گزارش مشاهده محيط فيزيكي و برآورد نيروهاي انساني
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:23 صفحه
قسمتی از فایل:
مشخصات مدرسهاي را كه اينجانب مريم كمالزاده گيلاني در آن واحد تمرين معلمي 1 خود را كارآموزي كردم، به شرح زير است:
§ نام واحد آموزشي بنده مدرسه راهنمايي تحصيلي دخترانه بنتالهدي الصدر 1 ميباشد كه كد آموزشي آن 20819003 است.
§ محل استقرار آن در لاهيجان، خ اميرشهيد، خيابان استقلال و تلفن آن 2236210-141 ميباشد.
§ وضعيت مدرسه مستقل و يك آموزشگاه عادي دولتي (دو نوبته) است.
§ مساحت مدرسهي مذكور به صورت تفكيك شده به قرار زير است:
كل زمين مدرسه 25/2197 مترمربع و طبقهي هم كف آن 773 مترمربع. كل زيربنا مدرسه 1097 مترمربع، تعداد طبقات آن (2 طبقه)، تعداد كل اتاق و سالن آن 23 باب و مساحت كل اتاق و سالن 631 مترمربع ميباشد. در اين مدرسه 3 اتاق اداري به مساحت كل 54 مترمربع و 1 آزمايشگاه به مساحت 24 مترمربع، يك كتابخانه به مساحت 24 مترمربع، يك سالن اجتماعات به مساحت 96 مترمربع، 2 اتاق سرايداري به مساحت 36 مترمربع، 9 سرويس بهداشتي يه مساحت 3/26 مترمربع و سالني به مساحت 15 مترمربع (كريدور) دارد.
§ در اين مدرسه 14 اتاق به كلاس درس اختصاص يافته است كه مساحت كل آنها 384 مترمربع ميباشد. به طور تقريبي البته بعضي از كلاسهاي كه بنده در آنها حضور يافتهام، 8×5 مترمربع با ارتفاع 5/2 متر و با نورگير چپ با 2 پنجرهي بزرگ در سمت چپ كلاس به طول و عرض 2 متر، با پردههاي سبز و آبي در كلاسهاي مختلف.
اين كلاسها تخته سياهي به طول و عرض 1×2 متر به رنگ سبز داشتند و مهتابيهاي آنها دردو رديف و هر رديف 3 عدد دوقلو كارگذاشته شده بودند. البته برق تامين كننده كل ساختمان مدرسه برق 3 فاز است. ديوارهاي كلاس با دو رنگ طوسي و سفيد نقاشي شده بودند كه تقريباً 5/1 متر نزديك به سقف رنگ سفيد و 1 متر پايينتر به رنگ طوسي بود.
§ تعداد دانشآموزان كل مدرسه 465 نفر و در كلاسهايي كه من حضور داشتم، كلاس اول «د» 31 نفر، كلاس دوم «الف» 29 نفر، كلاس دوم «ج» 35 نفر و كلاس سوم «ب» 36 نفر دانشآموز داشتند.
البته تعداد دانشآموزان در كلاسها متغير بود و دليل آن حجم متغير كلاسها، ترتيب قرار گرفتن دانشآموزان بر حسب حروف الفبا، نوسان دانشآموزان از لحاظ جمعيتي در هر پايه است.
§ گرماي موجود در هر يك از كلاسهاي درس را يك دستگاه بخاري گازسوط 8000 تامين ميكند و ضمناً خنك كردن هوا را در فصل بهار (خردادماه) پنكههاي نصب شده در كلاسها سبب ميشوند.
§ ترتيب قرارگرفتن ميز و نيمكتها در هر كلاس به اين ترتيب است كه نيمكتها به سه رديف اول و سوم هر رديف 7 نيمكت و رديف وسط به تناسب جمعيت كلاسها از 2 تا 4 رديف چيده شدهاند.
در اين مدرسه كه ميرفتم، بعضي از نيمكتها چوبي بودهاند، البته رديفهاي جلو و رديفهاي عقب فلزي و بزرگتر بودند و البته افرادي كه بر روي رديفهاي جلوتر نشتهاند، نسبت به افراد رديفهاي عقبي ريزجثته بودند. اينگونه چيدن ميز و نيمكتها، باعث ميشود كه دانشآموزان در وضعيت راحتتر جسمي و روحي قرار گيرند و اثر مثبتي در يادگيري آنها دارد.