با دانلود تحقیق در موردشکسپیر در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق شکسپیررا با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق شکسپیرادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد شکسپیر
فرمت فایل:wordو قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:27 صفحه
قسمتی از فایل:
به همان درجه کهسعدی،حافظوفردوسیمظهر تفکر و زبانادبیاتوایرانی هستند و گفته های آنان زبانزد خاص و عام است ، شکسپیر هم در تمدنانگلستانمقامی بسیار ارجمند دارد که شواهد آن در تشکیل انجمن های مخصوص برای قرائتنمایشنامه های او، دسته های سیار یا ثابتهنرپیشگان حرفه ای یا تفننیبه نام "گروه شکسپیر" و همچنین تصاویر و مجسمه های متعدد از او و بازیگراننمایشنامه های او، نامگذاری خیابانها ، خانه ها و حتی میکده ها به نام او کاملاًمشهود و محقق است . حتی جملات و گفته های او به صورت کلمات قصار و ضرب المثل درگفتگوهای روزمره به گوش می رسد ، بدون این که گوینده یا شنونده از منبع حقیقی آنآگاه باشد.
زندگی نامه ویلیام شکسپیر
در اوایل قرن شانزدهم میلادی در دهکدهای نزدیک شهر استرتفورد در ایالت واریکانگلستانزارعی موسوم به ریچارد شکسپیر زندگی می کرد. یکی از پسران او به نام "جان" در حدودسال 1551 به شهر استرتفورد آمد و در آنجا به شغل پوست فروشی پرداخت و "ماری آردن" دختر یک کشاورز ثروتمند را به همسری برگزید . ماری در 26 آوریل 1564 پسری به دنیاآورد و نامش را "ویلیام" گذاشت. این کودک به تدریج پسری فعال ، شوخ و شیطان شد ، بهمدرسه رفت و مقداری لاتین و یونانی فرا گرفت . ولی به علت کسادی شغل پدرش ناچار شدبرای امرار معاش، مدرسه را ترک کند و شغلی برای خود برگزیند . برخی می گویند اولشاگرد قصاب شد و چون از دوران نوجوانی به قدری بهادبیاتدلبستگی داشت که معاصرین او نقل کرده اند ، در موقع کشتن گوساله خطابه می سرود وشعرمی گفت.
در سال 1582 موقعی کههجده ساله بود ، دلباخته دختری بیست و پنج ساله به نام "آن هثوی" از دهکده مجاور شدو با یکدیگر عروسی کردند و به زودی صاحب سه فرزند شدند . از آن زمان زندگی پر حادثهشکسپیر آغاز شد و به قدری تحت تأثیرهنرپیشگان وهنرنمایی آنان قرار گرفت کهتنها به لندن رفت تا موفقیت بیشتری کسب کند و بعداً بتواند زندگی مرفه تری برایخانواده خود فراهم نماید. پس از ورود بهلندنبه سراغ تماشاخانه های مختلف رفت و درآنجا به حفاظت اسبهای مشتریان مشغول شد ولی کم کم به درون تماشاخانه راه یافت و بهتصحیح نمایشنامه های ناتمام پرداخت و کمی بعد روی صحنه تئاتر آمد و نقشهایی را ایفاکرد . بعدا وظایف دیگر پشت صحنه را به عهده گرفت . این تجارب گرانبها برای او بسیارمورد استفاده واقع شد و چنان با مهارت کارهایش را پیگیری کرد که حسادت هم قطاران رابرانگیخت.