دانلود تحقیق درمورد استان گلستان

دانلود تحقیق درمورد استان گلستان

0 6.8k
دانلود تحقیق درمورد استان گلستان

با دانلود تحقیق در مورد استان گلستان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق استان گلستان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق استان گلستان ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد استان گلستان

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:42 صفحه

قسمتی از فایل:

كليات استان گلستان

استان گلستان در محدوده مختصات جغرافيايي 5600-5400 طول خاوري و 3630-3815 عرض شمالي و در بين استان‌هاي مازندران، سمان و خراسان قرار دارد.

استان گلستان در شمال و شمال شرق كشور بين طول‌هاي جغرافيايي َ51 ْ53 تا  َ56 ْ19 شرقي و عرض‌هاي 30َ ْ36 تا َ08 ْ38 شمالي قرار دارد. مساحت اين استان 20893 كليومتر مربع بوده و مركز آن شهر گرگان با ارتفاع 13 متر از سطح دريا مي‌باشد.

جايگاه ويژه زمين‌شناسي

از ديدگاه زمين‌شناسي، ساختمان اين استان در دو پهنه زمين‌ساختي متفاوت قرار گرفته است. بخش شمال استان، پاره‌اي از صفحه توران و بخش جنوبي جزئي از ايران است و روزگاري بين اين دو صفحه اقيانوسي به نام پالئوتتيس وجود داشته است.

 

 

 

 

 

 

تاثير تابش آفتاب بر حرارت داخلي ساختمان

در اينجا با مشخص شدن تاثير تابش آفتاب در سطوح مختلف مي‌توان تاثير اين تابش را بر فضاي داخلي ساختمان نيز مورد بررسي قرار داد. بدين‌منظور ابتدا به توضيح انواع تبادل حرارتي پرداخته نحوه‌ي انتقال حرارت خورشيد از طريق ديوارها، سقف و پنجره‌هاي ساختمان به فضاي داخلي آن را مورد بررسي قرار مي‌دهيم، سپس به نحوه عملكرد اجزاي مختلف ساختمان مي‌پردازيم.

ضريب جذب انرژي حرارتي خورشيد در رنگ‌هاي مختلف

نوع رنگ

درصد جذب

سفيد

10-15

سيد روغني

20-30

سفيد مرمري

40-50

خاكستري متوسط

60-70

سياه براق

80-85

مات

90-95

تابش آفتاب بر پنجره

تابش آفتاب بر پنجره‌هاي ساختمان تاثير زيادي در تغيير هواي داخلي آن دارد، بويژه زماني كه آفتاب به‌طور مستقيم به داخل بتابد، تاثير حرارتي پنجره بسيار بيشتر از ديوارهاست و فضاي داخلي بلافاصله پس از دريافت پرتو مستقيم آفتاب گرم مي‌شود. اگر ساختمان از مصالح ساختماني سبك ساخته شده باشد، اين افزايش گرما بيشتر محسوس خواهد بود. يكي از ويژگي‌هاي معماري مدرن، استفاده‌ي زياد از سطوح شيشه‌اي در ساختمان است.

 

جهت و زاويه تابش پرتوهاي خورشيد

اين زاويه، زاويه‌اي است كه بين صفحه‌اي از خط استوا مي‌گذرد و خطي كه مركز زمين و خورشيد را به هم متصل مي‌كند، ايجاد مي‌شود و در طول سال از 5/23 درجه به طرف بالاي صفحه‌ي استوا تا 5/23 درجه بطرف پايين صفحه استوا يعني 47 درجه تغيير مي‌كند.

عرصه:

تعدادي از فضاها و عملكردهاي سازگار را كه با هم وابستگي دارند و در بخش مشخصي از نقشه طرح مكان‌يابي مي‌شود، عرصه مي‌گويند.

عرصه‌هاي مختلف در خانه مسكوني

1.   عرصه زندگي خانوادگي شامل (نشيمن خانوادگي، آشپزخانه) كه امكان دور هم بودن و تجربه‌ي زندگي گرم خانوادگي را فراهم مي‌آورند.

2.   عرصه زندگي خصوصي شامل (اتاق خواب، حمام) كه شرايط لازم براي زندگي شخصي افراد خانواده را فراهم مي‌كند.

3.   عرصه پذيرايي و مراسم شامل (اتاق نهارخوري و فضاي ورودي) كه براي برقراري ارتباط با دوستان و همسايگان و ايجاد رابطه عاطفي با افراد خانواده مي‌باشد.

4.   عرصه خدمات شامل (پاركينگ، انباري) كه تسهيلات لازم را در اختيار افراد خانواده قرار مي‌دهد و امكان آسايش را براي آنها فراهم مي‌آورد.

5.   عرصه فضاهاي باز و حياط كه امكان زندگي در فضاهاي باز و ارتباط با طبيعت را براي افراد خانواده تامين مي‌كند.

 

تابش آفتاب

بطور كلي تابيش آفتاب با ساطع شدن پنج نوع اشعه، يك ساختمان را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين پنج نوع اشعه به ترتيب اهميت عبارتند از:

1.                     اشعه مستقيم با طول موج كوتاه

2.                     اشعه پراكنده شده از آسمان با طول موج كوتاه

3.                     اشعه منعكس شده از سطوح اطراف با طول موج كوتاه

4.                     اشعه ساطع شده از زمين و اجسام گرم شده با طول موج بلند  (بازتاب حرارتي)

5.                     اشعه ساطع شده از ساختمان به آسمان با طول موج بلند (بازتاب حرارتي)

تابش آفتاب و تاثير آن بر ساختمان و محيط اطراف

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر