دانلود تحقیق درمورد بررسي شيميايي و ميكروبي آب آبانبارهاي روستايي در استان گلستان
با دانلود تحقیق در مورد بررسي شيميايي و ميكروبي آب آبانبارهاي روستايي در استان گلستان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق بررسي شيميايي و ميكروبي آب آبانبارهاي روستايي در استان گلستان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق بررسي شيميايي و ميكروبي آب آبانبارهاي روستايي در استان گلستان ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد بررسي شيميايي و ميكروبي آب آبانبارهاي روستايي در استان گلستان
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:15 صفحه
قسمتی از فایل:
چكيده:
جمعآوري و ذخيره آب باران براي مصارف مختلف، از جمله مصرف شرب، از ديرباز در ايران و ساير كشورهاي جهان معمول بوده است. شهرستان مينودشت داراي جمعيتي بالغ بر 260000 نفر است كه حدو 200000 نفر آن در روستاها سكونت دارد و از 1366 آب انبار براي جمعآوري آب باران براي مصارف مختلف استفاده ميكنند. لذا آناليز شيميايي و ميكروبي آبهاي جمعآوري شده از پشت بامها در آب انبارها، براي شناسايي منابع احتمالي آلودگي، يافتن روش مناسب براي جمعآوري و ذخيره آب باران و بهسازي مطلوب آب انبارها ضروري به نظر ميرسد.
براي انجام اين تحقيق، تعداد 114 نمونه آب، براي آناليز پارامترهاي شيميايي و 68 نمونه آب براي آناليز ميكروبي از آب انبارهاي روستاهاي دهنه و صوفيان در شهرستان مينودشت، در مدت 8 ماه مورد بررسي قرار گرفت.
نتايج نشان داد كه پارامترهاي شيميايي شامل: هدايت الكتريكي، قلياييت، سختي، كلرور، نيترات و منگنز، در مقايسه با استاندارد آب آشاميدني در حد مطلوب ميباشند، اما غلظت بعضي از پارامترهاي شيميايي از جمله آهن در 9 درصد، سرب در 69 درصد و كروم در 6 درصد نمونههاي جمعآوري شده، از حد مجاز بيشتر بود. از لحاظ پارامترهاي ميكروبي در 100 ميليليتر از نمونهها، كليفرم در 56درصد، اشرشياكلي در 32 درصد و استرپتوكوك فيكاليس در 26 درصد از نمونههاي جمعآوري شده بيش از حد مجاز بود.
كيفيت آب تعداد قابل ملاحظهاي از آب انبارها، از نظر پارامترهاي شيميايي و ميكروبي، به علت آلودگي براي شرب مناسب نميباشد. آلودگيهاي شيميايي و ميكروبي آب انبارها، ميتواند ناشي از نفوذ فاضلابهاي كشاورزي، فضولات حيواني و انساني و همچنين استفاده از آب رودخانه ميباشد.
مقدمه
آمارهاي منتشره از سوي سازمان بهداشت جهاني و ديگر سازمانهاي بينالمللي، نشان دهنده اين واقعيت است كه آب آشاميدني سالم و بهداشتي، بيش از هر عامل ديگر در سلامتي انسانها موثر است.
به عنوان نمونه در ايالت اوتارپرادش در كشور هندوستان، پس از بهسازي شبكه توزيع آب، ميزان مرگ از بيماري ويا، 1/74 درصد، بيماريهاي اسهالي 7/42 درصد، حصبه 6/63 درصد و اسهال خوني 1/23 درصد كاهش يافت.
بنابراين وجود ميكروارگانيسمها در آب آب انبارها، از طريق منطقه جمعآوري و يا ذخيرهسازي آن است. مطالعات نشان داده است كه آب انبارهاي ضدعفوني شده ميتواند محيط مناسبي براي ميكروارگانيسمهاي بيماريزا باشد. از حمله بيماريها ميتوان از بيماري سيستم گوارشي كه عامل آن سالمونلا، زخم معده كه عامل آن هليكوباكتر، عفونتهاي تنفسي مثل بيماري لژيونر و عفونتهاي خوني كه عامل آن كورني باكتريوم است را نام برد.
افزايش سريع احداث و تكامل آب انبارها، در حدو يكصد سال پيش شروع شد، در حالي كه در تمدنهاي اروپايي باستان تامين آب مورد نياز براي شرب، پخت و پز غذا و تا حدي شست و شوي ظروف، از طريق احداث فضايي به منظور جمعآوري آب باران از سقف يا حيات منزل صورت ميگرفت و منصوب به ويرانههاي كاخ ناس مركز عصر مفرغ در جزيره كرت ميباشد.