دانلود تحقیق درمورد اینورترهای قدرت بالا برای منابع ولتاژ در کاربردهای صنعتی
با دانلود تحقیق در مورد اینورترهای قدرت بالا برای منابع ولتاژ در کاربردهای صنعتی در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اینورترهای قدرت بالا برای منابع ولتاژ در کاربردهای صنعتی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اینورترهای قدرت بالا برای منابع ولتاژ در کاربردهای صنعتی ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد اینورترهای قدرت بالا برای منابع ولتاژ در کاربردهای صنعتی
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:3 صفحه
قسمتی از فایل:
اینورترهای قدرت بالا برای منابع ولتاژ در کاربردهای صنعتی (با IGBT)
VSI قدرت بالا به عنوان درایو موتورهای القائی که از سیستم کنترل سرعت تنظیم شوند ASC[1][1] استفاده میکنند به وفور در صنعت استفاده میشوند. کاربردهای دیگری از این اینورترها به عنوان راه انداز فنها و پمپهای صنعتی میباشد. یا برای کاربردهای ذخیره کننده انرژی و نیز در کاربردهای صنایع فلزی ورقهسازی مفتول سازی و ... استفاده میشوند
قبلاً از سیستمهای بر مبنای GTO استفاده میشده ولی اینک از سیستمهای IGBT به عنوان جایگزین استفاده میگردد که دارای محاسن زیر میباشند :
- مصرف توان کمتر
- کموتاسیون سرعت بالا و تلفات سوئیچینگ پائین
- توانائی حفاظت اتصال کوتاه بالا
- راحتی در استفاده بصورت موازی
لذا برای کاربردهای بالاتر از KVA200 این برتریها کاملاً شهود میباشند. حتی در مقایسه با ترانزیستورهای دو قطبی IGBT ها یک مزیت عمدهتر نیز دارند و آن نداشتن ولتاژ شکست دوم میباشد.
به عنوان استاندارد صنعتی این سیستمها به دو صورت زیر موجود میباشند (بیشتر به این دو صورت میباشند)
(جدول 1)
جدول 1: استانداردهای صنعتی برای اینورترهای منبع ولتاژی
که تا حدود فرکانسی بالاتر از 2000 هرتز قابلیت سوئیچینگ را دارا میباشند.
ترکیب این سیستمها در موارد صنعتی دیگر بررسی شدهاند.
کاربردهای حرارت دهی القائی مثل جوشکاری لولهها ، روکش دهی قطعات فولادی تحت حرارت بالا ، و ... نیازمند توان الکتریکی در حد چندین مگاوات و فرکانس چند 100 کیلوهرتز میباشند. برای تحقق این امور بایستی چندین اینورتر را بصورت موازی به هم وصل کرد.
نکتهای مهم که در اتصال موازی اینورترها بایستی مورد نظر قرار بگیرد سوئیچ زنی دقیق و همزمان بلوکهای اینورتری موازیست تا اینکه از یجاد جریانهای گردشی بین مدارات جلوگیری کند. لذا در عمل با بررسیهای اقتصادی یک پروژه تعداد عناصر موازی و در نتیجه ماکزیمم توان یک واحد اینورتری بایستی محدودیتهایی داشته باشد.