دانلود تحقیق درمورد بررسی علل تحقیق گریزی معلمان مقطع متوسطه

دانلود تحقیق درمورد بررسی علل تحقیق گریزی معلمان مقطع متوسطه

0 7.1k
دانلود تحقیق درمورد بررسی علل تحقیق گریزی معلمان مقطع متوسطه

با دانلود تحقیق در مورد بررسی علل تحقیق گریزی معلمان مقطع متوسطه در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق بررسی علل تحقیق گریزی معلمان مقطع متوسطه را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق بررسی علل تحقیق گریزی معلمان مقطع متوسطه ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد بررسی علل تحقیق گریزی معلمان مقطع متوسطه

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:28 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه:

تحقيق و پژوهش ركن اساسي پيشرفت و ترقي جوامع مي‌باشد. طبق تعريف؛ ‌پژوهش عبارت است از: فعاليت منظم همراه با طرح و انديشه كه مي‌تواند فرد را در پاسخگويي به سئوالاتي كه راجع به موضوعي برايش مطرح مي‌شود، ‌ياري دهد. از جمله شرايط لازم براي بهبود عملكرد نظام آموزشي كشور و ارتقاء كيفيت آن، مي‌توان تقويت توانايي‌هاي برنامه‌ريزي، ‌مديريت و انجام پژوهش‌هاي آموزشي را نام برد. به كمك پژوهش‌هاي آموزشي مي‌توان به شناخت و تغيير پديده‌هاي آموزشي پرداخت و اطلاعات مورد نياز را براي سياست گذاري نظام آموزشي در سطوح مختلف فراهم كرد(شمس موركاني، 1380)

با توجه به اين تفاسير لازم است كه فرهنگ تحقيق و پژوهش جهت بالا بردن سطح اطلاعات و غني‌سازي تعليم در آموزش و پرورش به عنوان يك اصل مد نظر قرار گيرد و معلمان از اين طريق عزت‌نفس لازم براي حضور در مدرسه و كلاس را بدست آورند. اميد است اين تحقيق بتواند گامي هر چند كوچك در جهت گسترش فرهنگ تحقيق در آموزش و پرورش و بستري مناسب براي انجام تحقيقهاي متعدد ديگري در اين راستا باشد.

 

1-1. بيان مسئله:

امروزه تمامي كشورهاي توسعه يافته و يا در حال توسعه براي حفظ يا ايجاد بنيانهاي توسعه‌يافتگي و ارتقاي قدرت رقابت خود با ديگر كشورها، علم و فناوري را به عنوان محور اصلي فعاليتهاي خود مورد توجه قرار مي‌دهند. علم و فناوري محصول فعاليتهاي پژوهشي است و در صورتي كه فعاليتهاي علمي و پژوهشي با ساير فعاليتهاي سياسي، اقتصادي و اجتماعي تركيب گردد؛ قطعاً توسعه پايدار حاصل خواهد گرديد. جامعه آموزش و پرورش كه به عنوان فرهنگ يك نظام محسوب مي‌شود و وظيفه تربيت و پرورش افراد حرفه‌اي جامعه را براي سازمانها و نهادهاي كشور بر عهده دارد و با مغز و فكر انسانها كه بالاترين سرمايه هستند سر و كار دارد، مهمترين و بهترين فضا براي تحقيق و پژوهش است كه در حال حاضر متاسفانه اين امر در آموزش و پرورش جايگاهي ندارد.

به راستي علت اين ضعف موجود در آموزش و پرورش چيست؟ معلمان چرا بدنبال كشف عقايد و واقعيتهاي جديد در جامعه‌اي كه امروز با سرعتي فراتر از نور به سمت تكنولوژي و پيشرفت پيش مي‌رود نيستند؟ علت اين تحقيق گريزي چيست؟

بنابراين بايد پذيرفت كه عدم علاقه معلمان به تحقيق و پژوهش مساوي است با ركود در جامعه. لذا بايد بدنبال كشف مواردي باشيم كه اين ضعف عميق را در جامعه آموزش و پرورش ايجاد كرده است، اين تحقيق بدنبال كشف همين موارد است. مواردي كه لازم است مورد ارزيابي قرار گيرد تا راهكارهاي جذب معلمان به تحقيق شناخته شود عبارتند از: تخصيص بودجه، كلاسهاي آموزش تحقيق، ايجاد مراكز تحقيقاتي، ايجاد انگيزه در معلمين، توجه به تحقيقاتي كه توسط برخي از معلمان انجام شده است، به كارگيري نتايج تحقيقات به صورت عملي در جامعه، تشويق معلمان پژوهنده و ....

 

1-2. اهميت و ضرورت مسئله:

آموزش و پرورش بدون پژوهش، معنا و مفهومي ندارد، زيرا هرگونه تغيير و تحول بنيادين در ساختار اين نهاد اجتماعي به امر تحقيقات و پژوهش‌ها در حوزه تعليم و تربيت كشور بستگي دارد و مادام كه آموزش و پرورش از تحقيق و پژوهش بهره‌مند گردد و برنامه‌ريزي‌هاي وزارتخانه؛ اصولي و برپايه تحقيقات جامع و مدون باشد، اين نهاد رو به رشد و تعالي مي‌رود و در تمامي سطوح مديريتي برخوردار از فكر و انديشه بالاي علمي و عملي مي‌گردد. گرچه در سالهاي گذشته تلاش‌هايي براي ضرورت بخشيدن به امر مهم تحقيقات در سطح اين وزارتخانه صورت پذيرفته، هم اينك نيز برنامه هايي براي توجه به امر مهم پژوهش در اين نهاد در دست اجراست. اما مسئولان اين وزارتخانه بايد به مراتب بيش از آنچه تلاش كرده‌اند در فكر نوسازي علمي و ارتقاي جايگاه جهاني اين وزارتخانه در سطح عالي باشند.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر