دانلود تحقیق درمورد آناليز پروفايل ميدان
با دانلود تحقیق در مورد آناليز پروفايل ميدان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق آناليز پروفايل ميدان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق آناليز پروفايل ميدان ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد آناليز پروفايل ميدان
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:36 صفحه
قسمتی از فایل:
روش طيف زاويه اي :
نظريه اساسي روش طيف زاويه چنين بيان مي شود كه ميدان در صفحه داده شده را مي توان بصورت يك توزيع زاويه اي از امواج صفحه اي نشان داد . اگرچه چنين روشي براي برخي مسائل خاص بسيار پيچيده تر از روش انتگرالي است ، ولي بايستي در نظر داشته باشيم كه بعنوان مثال مسأله تعيين تفرق از يك جسم كروي و يا سيلندر نامحدود از طريق موج صفحه اي بسيار ساده تر حل مي شود . بنابراين با توصيف الگوي تابش از يك مبدل با استفاده از توزيع زاويه اي امواج صفحه اي كل مسأله تعيين ميدان متفرق شده از يك سيلندر يا كره حل مي شود .
طيف مكاني يك مبدل پيستوني :
يك مبدل پيستوني با شعاع a و در صفحه در نظر مي گيريم . دامنه مؤلفه نرمال سرعت سطحي را با نشان داده و فرض مي كنيم كه در سطح مبدل ثابت و در ساير نقاط خارج صفحه سرعت صفر مي باشد .
ر اين صورت چنين توزيع متقارن استوانه اي را مي توان با بيان كرد كه در آن براي و در ساير نقاط صفر است .
عبارت طيف زاويه اي پتانسيل سرعت را براي يك مبدل پيستوني مي توان به صورت زير بيان نمود .
كه در آن . و حال از تقارن استوانه اي جهت تبديل نسبت ها استفاده مي كنيم :
(1.3)
بنابراين طيف زاويه اي را مي توان بصورت زير نوشت :
با استفاده از تابع سبل اين عبارت به فرم زير كاهش مي يابد :
كه يك تابع استوانه اي سبل از مرتبه صفر مي باشد . همچنين اين تابع را ميتوان بصورت تابع از شناسايي كرد . براي يك ديسك با شعاع a و تحريك شده بصورت يكنواخت نيز طيف بصورت زير مي باشد :
(2،3)
طيف زاويه اي در مختصات كروي :
جهت بدست آوردن عبارت طيف زاويه اي در مختصات كروي ، نياز به استفاده از تبديل نسبتها مي باشد :
(5.3)
نكته قابل ذكر اينكه وقتي مي باشد يك مؤلفه موهومي خواهد بود ، كه در اين صورت زاويه نيز مختلط خواهد شد . بنابراين مي توان نشان داد كه :
(6.3)
در اين صورت تابع چگالي طيف بصورت زير تعريف مي شود :
(7.3)
كه و . بنابراين كانتورها بر روي صفحه مختلط ، كه با استفاده از تئوري انتگرال Cauchyانتخاب شده است ، براي محور حقيقي از و براي محور موهومي از0 تا مي باشد . با در نظر گرفتن تابع سبل و روابط قبلي و ، طيف زاويه اي را بصورت زير مي توان نشان داد :