دانلود تحقیق درمورد پرورش کرم ابریشم

دانلود تحقیق درمورد پرورش کرم ابریشم

0 7.6k
دانلود تحقیق درمورد پرورش کرم ابریشم

با دانلود تحقیق در مورد پرورش کرم ابریشم در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق پرورش کرم ابریشم را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق پرورش کرم ابریشم ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد پرورش کرم ابریشم

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:11 صفحه

قسمتی از فایل:

ایران از دیر باز تولید کننده انواع منسوجات ابریشمین بوده است و هم اکنون نیز پرورش کرم ابریشم ، یکی از فعالیت های دارای اهمیت در بخش کشاورزی است .

صندوق بیمه محصولات کشاورزی با توسعه پوشش حمایتی بیمه ای در 70 فعالیت بخش کشاورزی ، از جمله انواع زراعت ، دامپروری ، مرغداری ، آبزی پروری ، مرتعداری ، جنگلداری ، آبخیزداری و باغبانی ، اینک فرآیند " تولید ابریشم " را نیز تحت پوشش حمایتی خود قرار داده است ، این طرح که نخست به صورت آزمایشی در یکی از قطب های اصلی تولید ابریشم - استان گیلان - اجرا خواهد شد ؛ از زمان دریافت تخم نوغان به مدت 50 روز تا زمان برداشت پیله معتبر خواهد بود و تخم های نوغان هیبرید ، لاروهای کرم ابریشم استقرار یافته در مزرعه و پیله های تر حاصله را در برابر عوامل خسارت زایی همچون :

الف :  عوامل قهری و طبیعی شامل زلزله ، توفان ، تگرگ ، آذرخش (صاعقه) ، سیل ، بارندگی سیل آسا و مداوم ، نوسانات شدید درجه حرارت و رطوبت .

ب:     بیماری ها شامل :  موسکاردین ، فلاشری ، گراسری ، پبرین و بیماری های آسپرژیلوسی  زیر پوشش حمایتی " بیمه سبز " خواهند بود .

میزان کل حق بیمه به ازای هر جعبه تخم نوغان 44000 ریال (چهل و چهار هزار ریال ) می باشد که به منظور حمایت هر چه بیشتر 27000 ریال (بیست و هفت هزار ریال ) آن توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی از دولت دریافت می گردد و بدین ترتیب سهم پرورش دهنده کرم ابریشم 17000 ریال (هفده هزار ریال ) می باشد .

در صورت بروز خسارت و آسیب در اثر عوامل خطر یاد شده 445000 ریال ( چهارصد و چهل و پنج هزار ریال ) - به عبارتی 26 برابر مبلغ دریافتی - به بیمه گذار به عنوان غرامت پرداخت خواهد شد .

 

اگرچه صنعت پرورش ابریشم در افغانستان طی سالیان جنگ کاملا رکود کرده بود ولی با آن هم تلاش هایی برای رونق دوبارۀ این صنعت قدیمی طی سالهای اخیر در ولایت بلخ آغاز شده است.

پرورش کرم ابریشم که بعدا از آن تارهای با کیفیت و مرغوب ابریشم به دست می آید در افغانستان سابقۀ طولانی دارد. صنعت کارانی که مصروف کاروبار و تربیۀ کرم ابریشم هستند به پیله وران مسمی هستند. پیله وران ولایت بلخ باور دارند که افغانستان در گذشته ها در تولید ابرایشم در منطقه نقش به سزایی داشته است، ولی این صنعت طی سالیان جنگ رفته رفته کاملا نابود شده است. اهمیت عمدۀ پرورش ابرایشم در کنار مفاد اقتصادی آن، زمینه را برای خانم ها و حتی اطفال فراهم می کند تا در اوقات فراغت به کار مشغول شوند. با آنکه همچو زمینه یی در سال های اخیر وجود نداشت اما اکنون دولت تلاش دارد تا با ایجاد فارم های بزرگتری دوباره این صنعت را رونق دهد.

يكي از محققان دانشگاه صنعتي اميركبير موفق به استفاده از شفيره كرم ابريشم براي جذب مواد رنگزا از پسابهاي رنگي شد.

دكتر "بابك نوروزي" مجري اين طرح روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمي ايرنا گفت : استفاده از ضايعات صنعتي و كشاورزي به عنوان يك ماده جاذب و استفاده بهينه از آنها براي جذب آلاينده‌ها پيش از آنكه دور انداخته شوند، بحثي است كه طي دهه اخير توجه پژوهشگران را در سراسر جهان به خود جلب كرده است.

وي با اشاره به اينكه يكي از اين ضايعات، شفيره كرم ابريشم كه پسماند فرآيند ريسندگي است،افزود: اين شفيره‌ها را از دو جنبه استخراج بيوپليمرها و خود كرم ابريشم مورد بررسي قرار داده است.

نوروزي كه دانش‌آموخته مهندسي نساجي گرايش شيمي نساجي دانشگاه صنعتي اميركبيراست، گفت: از بيوپليمرهاي به دست آمده از شفيره كرم ابريشم مي توان در صنايع دارويي و پزشكي مانند توليد باندهاي ترميم زخم و همچنين در صنايع تصفيه آب و پساب به عنوان الكتروليت، استفاده كرد.

دراين طرح كه پاپان نامه دكتراي نوروزي است، ساختارآمينواسيدي شفيره كرم ابريشم، قابليت حذف رنگزا را براي اين ماده فراهم مي‌آورد.

وي ضمن اشاره به اينكه صنعت با پسابهاي مخلوط از چند رنگ مواجه است خاطرنشان كرد، امروزه از شيوه‌هاي بسياري براي جذب مواد رنگزا از پساب ها استفاده مي‌شود كه معمول‌ترين آن استفاده از كربن فعال است

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر