دانلود تحقیق درمورد انگيزه زايي و شورانگيزي در دانش آموزان
با دانلود تحقیق در مورد انگيزه زايي و شورانگيزي در دانش آموزان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق انگيزه زايي و شورانگيزي در دانش آموزان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق انگيزه زايي و شورانگيزي در دانش آموزان ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد انگيزه زايي و شورانگيزي در دانش آموزان
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:6 صفحه
قسمتی از فایل:
جبهه هاي جنگ در طول 8 سال دفاع مقدس شاهد حضور دانش آموزان پرشور و نشاطي بود که با نيتي مقدس، از سنگر مدرسه پاي در جبهه هاي نبرد نهادند. مطمئنا بخش مهمي از اين حضور مرهون زحمات و انگيزه زايي بوده که معلمين گرامي متقبل شده، علاوه بر حضور مستمر و مستقيم در جبهه هاي جنگ به تشويق ديگر واجدين شرايط به حضور در اين دفاع مقدس مي پرداختند. اين شورانگيزي در جوانان به حضور موثر آنان در جبهه هاي جنگ مي انجاميد و کساني که شرايط اين حضور را نداشتند نيز اين انگيزه و شوق حضور در پشت جبهه و بخصوص پايگاه هاي مقاومت را مي يافتند و بدين ترتيب دفاع مقدس به عرصه شورانگيزترين حماسه مشارکت مردمي تبديل گشت.
حضور پرشور در جبهه هاي جنگ:
برابر آمار، پرشورترين حضور در جبهه هاي جنگ از آن دانش آموزان بوده است.
طي سال هاي 59 تا 66، تعداد 366697 نفر از اين عزيزان در جبهه هاي جنگ حضور يافته از اين ميان 17296 تن به شهادت رسيدند.
تقديم 2328 نفر جانباز، 1110 نفر آزاده و 2063 نفر مفقودالاثر به آستان انقلاب اسلامي بخش ديگري از اين حضور حماسي دانش آموزان در حماسه 8 سال دفاع مقدس بود.
خاطرات حضور نوجوانان 13 ساله در جبهه هاي جنگ، هنوز از ذهن ها زدوده نشده است، صحنه هايي که ديدنش موجي از نشاط و شوق حضور در جبهه هاي جنگ را در سايرين به وجود مي آورد و افتخار و تجليل عمومي را نثار ايشان مي کرد.
خاطرات مربوط به کساني که با دستکاري در شناسنامه هاي خود و جعل امضاي والدين، خود را به خطوط مقدم نيرو مي رساندند هنوز شهره در جهان است و جهان به اين روحيه عظيم جوانان و نوجوانان ايران بايد غبطه ابدي بخورد.
ب: حضور فعال در پايگاه هاي مقاومت:
حضور در جبهه تنها وظيفه دانش آموزان نبود بلکه آنان اين مسئوليت سنگين را نيز به دوش خود احساس مي کردند که عقبه نيروهاي خودي را که عبارت از پايگاه هاي مقاومت بود، نيز تقويت نمايند. از اين رو تقويت اين پايگاه ها در دستور کار شرعي - ملي اين عزيزان قرار داشت و هنوز خاطرات گشت هاي شبانه و برقراري ايستگاه هاي بازرسي که با هدف تعميق امنيت شهروندان صورت مي گرفت در ذهن ها باقي مانده است. گشت هايي که در آن حضور نوجوانان در کنار پدران ميانسال افتخارآميز بود و ديدن آن صحنه ها، موجي از شعف و شور را بر دل ها جاري مي ساخت.
ج: حضور جدي و موفق در سنگر تحصيل:
دانش آموزان شريف ايران در کنار آن که جنگ را به فرموده امام عزيزشان در راس همه امور مي دانستند اما از رسالت و تکليف آموزش و علم اندوزي نيز غفلت نکردند. آنان به تحصيل و حضور در جبهه به عنوان دو تکليف مقدس مي نگريستند که بايد در کنار هم بدان عمل مي شد. در شرايط انتخاب، سنگر جبهه را به سنگر مدرسه ترجيح مي دادند اما هيچ گاه از وظيفه اول و اصلي خود که آموزش و تحصيل بود غفلت نمي کردند و چه بسيار دانش آموزاني که در خطوط جبهه نيز به ادامه تحصيل مي پرداختند. اين تلاش و حضور جامع، از دانش آموزان قدرتي مرجع و مدبر ساخت تا همگان به دورانديشي و جامع نگري ايشان ايمان آورده و بر خويش ببالند که فرزنداني دارند که به همه امور، با نگاه عميق مي نگرند.