دانلود مقاله درمورد مقدمه اى بر تجزيه و تحليل و طراحى سيستمها
با دانلود مقاله در مورد مقدمه اى بر تجزيه و تحليل و طراحى سيستمها در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله مقدمه اى بر تجزيه و تحليل و طراحى سيستمها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله مقدمه اى بر تجزيه و تحليل و طراحى سيستمها ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:مقاله در مورد مقدمه اى بر تجزيه و تحليل و طراحى سيستمها
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:61 صفحه
قسمتی از فایل:اهداف و موضوعات مورد بحث
در اين فصل مباحث عمومى و مقدماتى تجزيه و تحليل و طراحى سيستمها مورد بحث قرار مىگيرد. خواننده با مطالعه اين فصل در مىيابد كه اصولاً سيستم چيست، چه خصوصياتى دارد، داراى چه ابعادى است، چه انواعى دارد، ضرورت توجه به سيستم چيست و تحليلگر سيستم كيست.
همچنين در اين فصل پس از ارائه يك طبقه بندى براى انواع سيستمها، سيستمهاى مورد نظر اين كتاب را كه سيستمهاى سازمانى- انسانى هستند مورد بحث قرار مىدهد و برخى از خصوصيات اينگونه سيستمها را برمىشمرد. سپس چگونگى پيدايش علم تجزيه و تحليل سيستم و علومى كه شالوده اين علم را تشكيل دادند، مورد بررسى مختصر قرار مىگيرد. پس از آن مطالبى كلى و كليدى پيرامون فعاليتهائى كه در تجزيه و تحليل سيستم انجام مىشود بيان شده و خواننده در مىيابد، اصولاً تجزيه و تحليل سيستم چگونه انجام مىشود.
تفاوتهاى ديدگاهها از علم تجزيه و تحليل و ديدگاه اين كتاب از علم تجزيه و تحليل سيستم و نيز ارتباط فراروند تجزيه و تحليل و طراحى سيستم با فراروند مهندسى نرمافزار، در ادامه مورد بحث قرار خواهد گرفت و مهندسين نرمافزار جايگاه خود را در برخورد با مطالب اين كتاب در مىيابند.
در انتها نيز مهمترين خصوصيت تجزيه و تحليل سيستم كه رهيافتى بودن آن است مورد بحث قرار گرفته و اهدافى كه از تجزيه و تحليل سيستم دنبال مىشود به همراه مفاهيم تفكر سيستمى به طور مختصر بيان مىشود.
نكات قابل توجه براى يادگيرى
اين فصل، ديد اوليه و اساسى را به خواننده براى ورود به مباحث اصلى كتاب كه در فصول آينده مطرح مىشود مىدهد و بسيارى از نكات كليدى براى يادگيرى فصول آينده در اين فصل مطرح مىشود. پيشنهاد مىشود كه مطالعه اين فصل با دقت كافى انجام شود.
بحث پيرامون چگونگى پيدايش اين علم، براى درك بهتر خواننده از مطالب و پيدا كردن ديد كافى براى مباحث بعدى است. به خاطر سپردن جزئيات اين مباحث لزومى ندارد. اما خواننده بايد كليات را تشخيص دهد.