دانلود تحقیق درمورد روستاي جعفر آباد
با دانلود تحقیق در مورد روستاي جعفر آباد در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق روستاي جعفر آباد را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق روستاي جعفر آباد ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:68 صفحه
قسمتی از فایل:
تعريف روستا
مركز آمار ايران براساس تعريف قراردادي خود روستا را چنين تعريف مي كند
(به سكونتگاهي كه توليدات غالب آن كشاورزي و دامداري بوده و جمعيت آنها حداكثر پنج هزار نفر باشد روستا گفته مي شود.)
جغرافياي روستا
جغرافياي محل
1- جغرافياي طبيعي: (اقليم –آب-باد- باران – روزهاي يخبندان –سرما وگرما –پوشش گياهي – پوتوگرافي زمين )
2- جغرافياي مصنوعي (موقعيت روستا نسبت به شهر –
جاده وراههاي اصلي و فرعي )
1- جغرافياي طبيعي
به علت ارتفاع اين روستا از سطح دريا و قرار گرفتن آن بين 2 منطقه سردسير و گرمسير بارندگي اين قسمت بيشتر از نواحي ديگر استان فارس است . ميزان حرارت در زمستان اين روستا (3-) و درجه حرارت در تابستان حداكثر 38 درجه است درجه حرارت متوسط ساليانه آن 6/17 درصد سانتي گراد مي باشد ميزان بارندگي سالانه 96/212 ميليمتر است كه 70 درصد آن در فصل زمستان 24 درصد آن در فصل پاييز و 6 درصد آن نيز در فصل بهار است . فصل تابستان به طور كلي فاقد بارندگي است كه نشان دهنده از خشكي اين ايام است . ريزش برف در روستاي جعفر آباد كم و معدل روزهاي يخبندان در سال 50 روز است خاك روستا به لحاظ مواد آلي زمين و وجودچشمه هاي متعدد حاصلخيز بوده واز قديم داراي بافت گياهي متنوع « درختان گرمسيري و سردسيري» بوده و جهت باد گاه از سوي شمال وگاه از سوي جنوب غربي بوده عمده بادهاي غالب از غرب و جنوب غربي مي وزند پتو گرافي زمين به علت وجود تپه هاي متعدد داراي پستي وبلندي هاي متعدد مي باشد كه همين امر باعث جدايي مناطق مسكوني از كشاورزي شده است .
|
2- جغرافياي مصنوعي :
1-موقعيت روستاي جعفرآباد: فاصله آن تامركز استان (شيراز )50 كيلومتر
2-موقعيت روستاي جعفرآباد : فاصله آن تا مركز بخش (حربال) 5 كيلومتر
1-راههاي دسترسي به روستاي جعفر آباد ( قديم ) :
از راه فرعي كه از جاده شيراز سپيدان انعشاب گرفته شده بود ( كه از روستاي خلار شروع و با گذشتن از روستاي علي آباد به روستاي جعفر آباد ختم مي شود)