دانلود تحقیق درمورد مواد هوشمند و مواد حافظه دار

دانلود تحقیق درمورد مواد هوشمند و مواد حافظه دار

0 7k
دانلود تحقیق درمورد مواد هوشمند و مواد حافظه دار

با دانلود تحقیق در مورد مواد هوشمند و مواد حافظه دار در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مواد هوشمند و مواد حافظه دار را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مواد هوشمند و مواد حافظه دار ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد مواد هوشمند و مواد حافظه دار

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:18 صفحه

قسمتی از فایل:

 چکیده

براي رفاه اقتصادي كشور از آنجايي كه هزينه ايجاد زيرساختهاي شهري بخش اصلي ثروت ملي را تشكيل مي دهد ، توسعه مواد ساختماني و سيستمهاي با راندمان بالا ، كم هزينه و با دوام مهم است . تحقيق و پژوهش درباره مواد هوشمند مي تواند قسمتي از مسائل و مشكلات زيرساختهاي شهري را حل نمايد . فناوريهاي نوين هوا فضا ، پزشكي و مهندسي عمران و شهرسازي در آينده بطور قطع تاثير زيادي از مواد هوشمند خواهند گرفت . آلياژهاي حافظه دار يكي از اين مواد هستند كه با قابليتهاي بي نظير خود، فصل جديدي را در صنايع مختلف از جمله در مواد ساختماني و تاسيسات شهري گشوده اند.

 

مقدمه

 عصر دانش؛ پيش به سوي انقلاب صنعتي دوم

نوترديدي نيست كه اصلي‌ترين عامل تعيين كنندة پيشرفت وتوسعة جامعه در شرايط متحول كنوني جهان، مسأله چگونگي برخورداري از دانش، آموزش و پژوهش و وضعيت نيروي انساني كارآمد است. در تحولات شتابان امروز جهان، نقش مزيت بخشي همة عوامل طبيعي، اقتصادي و استراتژيك جاي خود را به سرعت به ميزان بهره‌مندي از علوم و فنون مي‌دهد و در حال حاضر، برتري رقابتي يك كشور، بيش از آنكه به منابع طبيعي به ارث رسيده يا ظرفيت موجود صنعتي متكي باشد به " مزيت رقابتي تكنولوژيك " كشور وابسته است كه تجلي آن را مي‌توان در عرضة محصولاتي‌نو، با كيفيت، دوام و با قيمتي ارزان مشاهده نمود.

اين تأثير البته حالت تعاملي و متقابل دارد بدين صورت كه با توسعه بيشتر جامعه يعني با افزايش ميزان آگاهي، خردمندي و توسعه انساني و بيشتر شدن اعتماد متقابل، بسط عدالت اقتصادي، اجتماعي و تسهيل تطابق انسان با محيط و به طور اخص رفع نيازهاي زندگي، رفع موانع اداري و مالي، رفع محدوديت بودجه وگرفتاريهاي آموزشي، رفع تنگناهاي فيزيكي، بسط آزادي ومشاركت همگاني، زمينه براي گسترش مؤسسات آموزشي و پژوهشي، افزايش تعداد محققان و بهبود كمي‌ و كيفي توليدات علمي ‌نيز بيشتر فراهم مي‌شود. اين امر در بعد نظري انسانها را آگاهتر و در بعد عملي آنها را در تعيين سرنوشت خويش تواناتر مي‌سازد و اين خود به توسعه اجتماعي- انساني بيشتر كمك مي‌كند. اصولاً نظامهاي معاصر توليد به فرآيند نوآوري تكنولوژيك، كه به علت رقابت و تقسيم شدن بازارهاي جهاني تسريع شده، وابسته است. از اينرو خصيصة اصلي سرمايه گذاريهاي ‌نوين، ديگرتقسيم تكنيكي نيروي كار يا توليد انبوه نيست بلكه فرآيند مداوم " نوآوري تكنولوژيك " است كه از روشهاي" توليد انعطاف پذير" بدست مي‌آيد و تقاضا براي آن پيشرفت علم را باعث مي‌شود. لذا توسعه آتي به پيشرفت علم وابسته است و مي‌توان به صراحت گفت كه علم و تكنولوژي گرچه نمي‌توانند همة مشكلات را حل كنند اما نقش مؤثري در توسعه آينده كشورها ايفا مي‌كنند كه مي‌تواند مورد توجه كشورهاي درحال توسعه قرار گيرد. براي بهره‌برداري از علم و تكنولوژي و هدايت تحولات توليدي، اتخاذ استراتژيهاي چندبعدي بلندمدت ضرورت دارد كه بايستي بر تمامي جنبه¬هاي موجود در روند اختراعات، از آموزش عمومي پايه اي گرفته تا تجربه‌هاي‌ علمي ‌دانشمندان، مهندسان، ومديران متمركز گردد.


4,000 تومان