دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم مشکل روخوانی دانش آموزم امیر را که لکنت زبان داشت کاهش دهم؟
اگر میخواهید بدانید چگونه توانستم مشکل روخوانی دانش آموزم امیر را که لکنت زبان داشت کاهش دهم؟ این فایل را با قیمت مناسب دانلود کنید.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی چگونه توانستم مشکل روخوانی دانش آموزم امیر را که لکنت زبان داشت کاهش دهم؟ با مشخصات 26 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد چگونه توانستم مشکل روخوانی دانش آموزم امیر را که لکنت زبان داشت کاهش دهم؟ را از سایت ما دانلود کنید.
نام فایل:اقدام پژوهی چگونه توانستم مشکل روخوانی دانش آموزم امیر را که لکنت زبان داشت کاهش دهم؟
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:26 صفحه
قیمت فایل:8000 تومان
قسمتی از فایل:
بیان مسئله
یکی از مسائل و مشکلات خاص دانش آموزان اختلالات و ناروانیهای گفتاری است که از جمله شایعترین آنها میتوان از لکنت زبان نام برد. بر طبق چهارمین راهنمای تشخیصی و آماری بیماریهای روانی، لکنت زبان نوعی آشفتگی و اختلال در روانی گفتار است که بهصورت تکرار صداها، کشش صداها، قطع روانی کلام، تکرار کلمات، تکرار کلمات، مکث بین واژهها، ناموزنی تکلم و جایگزین کردن واژهها به منظور جلوگیری از کشش صداها در بین کودکان و نوجوانان مشاهده میشود.
اغلب کودکان و نوجوانانی که دچار لکنت زبان هستند، میدانند که چه میخواهند بگویند و شاید بارها نیز آن را تمرین و تکرار کردهاند، ولی به راحتی و در شرایطی خاص قادر به بیان آن نمیباشند. آنان برای این که بتوانند فشار حاصله از وقفههای غیر ارادی کلامشان را کاهش دهند، دچار پریشانی و آشفتگی میشوند و سعی دارند با تلاش و کلنجار بسیار حرف خودشان را بزنند.
همانطور که هیچ دو کودکی کاملاً شبیه به هم نمیباشند، لکنت نیز در همه کودکان و نوجوانان به یک شکل نمیباشد. در گروهی از کودکان و نوجوانان لکنت همراه با اضطراب، فشارهای عصبی، تیکهای جسمانی، تغییر حالات چهره و حتی گریه است و در گروهی دیگر، لکنت موجب ناتوانائیهای شدید ارتباطی در آن میشود.
برای مثال، کسی ممکن است بهصورت تدریجی دچار لکنت شود و این اختلال در او ماندگار شود، در حالی که ممکن است در کسی دیگر، کاملاً ناگهانی و به یک باره شروع شود و حتی به یک باره نیز از بین برود. علت این تغییرات میتواند با حالات روحی ـ روانی، خستگی، نگرانی و شتاب او برای توضیح دادن مطلب در ارتباط باشد.
در اغلب موارد، لکنتها و ناروانیهای گفتار که ثابت و پایدار میشوند، ممکن است با افزایش سن بهبود نیابند و مسائل و مشکلات فراوانی برای کودک بهوجود آورند....